انار برای کودکان (Pomegranate for children)، انار یک میوه گرمسیری است که حاوی مقادیر زیادی دانه خوراکی است. سرشار از مواد مغذی، انار برای نوزادان ایده خوبی برای ارتقای سلامتی، درست از سنین رشد است. این میوه سرشار از ویتامین A، C، K و E با خواص آنتی اکسیدانی است که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند. همچنین حاوی اسید فولیک، پتاسیم، آهن، فیبر، مواد معدنی ضروری و ویتامین B کمپلکس است که محلول در آب است. ارزش غذایی بالا این میوه را به یک غذای فوق العاده برای نوزادان و ارزش بالای خواص انار برای کودکان (Properties of pomegranate for children) تبدیل می کند. این را حتما بعد از 6 ماهگی در رژیم غذایی کودک خود وارد کنید. در ابتدا باید به شکل آب میوه وارد شود تا کودک شما آماده خوردن غذاهای جامد شود.
انار برای کودکان، چگونه به کودک انار بدهیم؟
از آنجایی که کودکان نوپا قادر به جویدن هستند، می توانید دانه های انار را به رژیم غذایی آنها اضافه کنید. وقتی بچه ها در گروه سنی 12 تا 18 ماه هستند، تازه جویدن را یاد می گیرند. در این مدت باید دانههای انار را همانطور که هستند به آنها بدهید، یعنی بدون افزودن دانهها به مواد غذایی دیگر. این به این دلیل است که کودک وقتی دانه را با مواد غذایی دیگر مخلوط می کند متوجه نمی شود که چگونه دانه را بجود و ممکن است به طور تصادفی آن را ببلعد.
با این حال، زمانی که بچهها در گروه سنی 18 تا 24 ماه هستند، میتوانید دانهها را به کاستارد، سالاد و غیره اضافه کنید تا ترد شود. انار برای نوزادان به شکل اسموتی یا پوره در صورتی که در جویدن مشکل دارند ایده آل است.
خواص انار برای کودکان زیر دو سال و نوزادان
مصرف انار برای نوزادان و کودکان نوپا به دلیل فواید سلامتی مختلفی که می تواند از این میوه به دست آید، توصیه می شود. کوچولوی شما می تواند این میوه را به هر شکلی مصرف کند – به هر حال مصرف مواد مغذی آن فراوان خواهد بود. در زیر لیستی از فواید سلامتی انار آورده شده است:
1. التهاب را کاهش می دهد: الاگاتانین، یک آنتی اکسیدان موجود در انار، پتانسیل کاهش التهاب را با مبارزه با انواع مختلف عفونت های باکتریایی دارد.
2. از نوزادان و کودکان نوپا در برابر بیماری ها محافظت می کند: ویتامین C و E به همراه مواد معدنی مانند آهن، فولات و پتاسیم دارای خواص استثنایی هستند که با تقویت ایمنی از نوزادان در برابر بیماری ها محافظت می کنند.
3. مشکلات گوارشی را حل می کند: آب انار در رفع مشکلات گوارشی مانند استفراغ، اسهال و اسهال خونی موثر است. انار برای نوزادان به شکل آب میوه به درمان مشکلات گوارشی مانند اسهال خونی و اسهال با مبارزه با باکتری هایی که باعث این مشکل می شوند کمک می کند. یک میوه انار حاوی حدود شش گرم فیبر غذایی است که برای درمان یبوست کافی است.
4. کرم های روده را از بین می برد: کرم روده یک مشکل رایج در نوزادان است. کرم زدایی در نوزادان به صورت دوره ای تا سن خاصی انجام می شود. انار برای نوزادان می تواند یکی از این درمان های کرم زدایی باشد. آیورودا می گوید که خواص ضد کرم این میوه به کشتن این انگل ها کمک می کند که در روده کوچک یا بزرگ ساکن هستند و با تغذیه از مواد مغذی تعدادشان رشد می کند.

عکس تزئینی: دختر و پسری خردسال در حال خوردن انار
5. تب را کنترل می کند: آب انار درمان خوبی برای تب است. دمای بالا را در نوزادان پایین می آورد و همچنین مواد مغذی از دست رفته در طول تب را جبران می کند. با چنین مزایای سلامتی امیدوار کننده ای، استفاده از انار برای نوزادان از سن 6 ماهگی ایده آل است.
6. با سرماخوردگی و سرفه مبارزه می کند: انار برای سرفه نوزاد به دلیل خواص آنتی اکسیدانی این میوه یک داروی خوب است. برای نتیجه مطلوب، زمانی که می خواهید با سرفه و سرماخوردگی مبارزه کنید، آب انار را با کمی فلفل و زنجبیل تهیه کنید.
پوره انار برای نوزادان
هنگامی که غذای جامد را برای کودک خود شروع کردید، می توانید انار را ترجیحاً پس از نه ماهگی به صورت پوره معرفی کنید. دانه های انار ترد هستند و بیشتر مردم دوست دارند مستقیماً آن را مصرف کنند. با این حال، برای نوزادان، توصیه می شود که به صورت آب میوه یا پوره داده شود. انار را می توان بعد از شش ماهگی به صورت مایع به نوزادان معرفی کرد و به آرامی وقتی از مواد جامد شروع به تغذیه کردند، میوه را به صورت پوره معرفی کنید. آهسته پیش بروید و در ابتدا مقدار کمی غذا بدهید.
طرز تهیه پوره انار برای کودکان
- میوه انار را دانه دانه کنید.
- از 1 تا 8 اونس آب یا آب انار استفاده کنید.
- دانه تازه و آب انار را به مخلوط کن یا غذاساز اضافه کنید.
- آن را به یک خمیر خوب مخلوط کنید.
- اگر از مخلوط کن استفاده می کنید، ممکن است مجبور شوید از مایع بیشتری استفاده کنید.
- به اضافه کردن 1 قاشق چایخوری مایع اضافی در یک زمان ادامه دهید و آنقدر هم بزنید تا همه نوک ها به طور یکنواخت شکسته شوند تا پوره خوبی به دست آید.
چگونه برای نوزادان آب انار درست کنیم؟
- آب انار بهترین راه برای معرفی این میوه در رژیم غذایی نوزادان بعد از شش ماهگی است. طرز تهیه آب انار برای نوزادان به شرح زیر است:
- میوه را بغلتانید. دانه ها را جمع آوری کنید و به ظرف مخلوط کن اضافه کنید.
- آب را اضافه کنید و در مخلوط کن مخلوط کنید تا به پوره ی خوبی برسد.
- آب آن را صاف کرده و جمع کنید.
- آب میوه را بعداً صبح، بعد از ظهر یا عصر به مقدار کم بخورید. کمی زمان بدهید تا کودک به مزه عادت کند و سیستم کودک غذای جدید را بپذیرد. هنگامی که میوه را برای اولین بار به کودک خود معرفی می کنید، باید آلرژی را بررسی کنید.
اقدامات احتیاطی هنگام دادن انار به نوزادان
- هنگام تغذیه نوزادان با انار باید اقدامات احتیاطی زیر را رعایت کرد:
- دانه انار را به نوزاد ندهید. انار را فقط به صورت آب میوه به آنها بدهید تا زمانی که برای تغذیه از مواد جامد آماده شوند.
- هنگام تهیه آب میوه از پوست سفید رنگ میوه خودداری کنید زیرا طعم آب انار را تلخ می کند.
- فقط 4 تا 6 اونس آب میوه بدهید زیرا مصرف بیش از حد ممکن است باعث اسهال/تهوع شود.
- از دادن آب میوه قبل از خواب خودداری کنید، زیرا ممکن است مشکلات دندانی ایجاد کند.
- انار را با هیچ غذای دیگری ترکیب نکنید و پس از وارد کردن آب یا تفاله آن در رژیم غذایی مراقب واکنش کودک خود باشید.
سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی، انار برای نوزادان یکی از بهترین راه ها برای تضمین یک رژیم غذایی سالم است. اطمینان حاصل کنید که آن را به شکلی می دهید که مناسب سن باشد و در مصرف آن زیاده روی نکنید زیرا ممکن است هدف گنجاندن در رژیم غذایی را مختل کند. حتی می توانید قبل از اینکه میوه را در رژیم غذایی کودک خود قرار دهید، با پزشک متخصص اطفال خود مشورت کنید.
آیا انار برای نوزادان مفید است؟
آره! دانه های انار مملو از خوبی ها هستند تا از رشد کودک شما حمایت کنند. آنها فیبر دارند؛ ویتامین های B، C و K؛ فلز روی؛ و بیش از 150 آنتی اکسیدان! توصیه میکنیم تا 2 سالگی برای سرو آب انار منتظر بمانید تا از ترجیح نوشیدنیهای شیرین جلوگیری کنید، بنابراین اگر میخواهید آب انار سرو کنید، آن را به عنوان یک خوراکی گاه به گاه ارائه دهید.
خرید انار ساوه صادراتی ❤️ فروش اینترنتی، قیمت انار سیاه
این آب مقدار زیادی بتاکاروتن را ارائه می کند که بدن ما آن را به ویتامین A تبدیل می کند تا سلامت چشم، سیستم ایمنی و پوست را تقویت کند. اما مانند همه آب میوه ها، قند طبیعی انار نیز با استخراج مایع از دانه ها بسیار غلیظ می شود. . به علاوه هر زمان که میوه ای آب می گیرد، برخی از اثرات مفید فیبر و سایر ترکیبات گیاهی که به تنوع میکروبیوم ما کمک می کنند، از بین می رود.
آیا انار خطر خفگی برای نوزادان دارد؟
بلی، دانه های انار به دلیل گرد و سفت بودن، خطر خفگی برای نوزادان زیر 12 ماه است. فریب اندازه کوچک آنها را نخورید: درست مانند دانه های ذرت، دانه های کامل انار را می توان به راحتی به طور تصادفی بلعید. برای کاهش خطر، هر دانه را قبل از سرو با پشت چنگال صاف کنید، یا صبر کنید تا دانه های انار را سرو کنید تا کودک بتواند تکه های کوچک غذا را برداشته و به راحتی بجود و قورت دهد.
آیا انار برای کودکان آلرژی زا است؟
خیر. آلرژی به انار نادر است، اگرچه مواردی نیز گزارش شده است. با این حال، توجه داشته باشید که افراد مبتلا به سندرم آلرژی دهان ممکن است به انار حساس باشند. میوههای اسیدی نیز میتوانند در هر جایی که پوست با آن تماس پیدا میکند، راش ایجاد کند (معمولاً در هنگام غذا در اطراف دهان، گونهها و زیر چانه ظاهر میشود).
اگر این اتفاق افتاد، فقط ناحیه آسیبدیده را با یک دستمال سرد بمالید (نمالید) و بعد از چند دقیقه از بین میرود. همانطور که در هنگام معرفی هر غذای جدیدی انجام می دهید، با ارائه مقدار کمی به تنهایی برای اولین وعده های غذایی شروع کنید. اگر هیچ واکنش نامطلوبی وجود نداشت، به تدریج مقدار آن را در وعده های غذایی بعدی افزایش دهید.
انار برای نوزادان شیرخوار و بعد از دوران شیردهی
هر نوزاد بر اساس جدول زمانی خود رشد می کند، و پیشنهادات در مورد نحوه برش یا تهیه غذاهای خاص برای مخاطبان گسترده تعمیم می یابد. فرزند شما یک فرد است و ممکن است نیازها یا ملاحظاتی فراتر از شیوه های پذیرفته شده عمومی داشته باشد. در تعیین توصیههایی برای اندازه و شکل غذاها، از بهترین اطلاعات علمی موجود در مورد رشد حرکتی درشت، ظریف و دهانی استفاده میکنیم تا خطر خفگی را به حداقل برسانیم.
پیشنهادات آماده سازی که ما ارائه می کنیم فقط برای مقاصد اطلاعاتی است و جایگزینی برای توصیه های انفرادی و اختصاصی کودک از طرف متخصص پزشکی یا بهداشتی اطفال یا ارائه دهنده شما نیست. حذف کامل خطر خفگی نوزاد یا کودک در هر مایع، پوره یا غذا غیرممکن است.ما به شما توصیه می کنیم که تمام پروتکل های ایمنی را که پیشنهاد می کنیم برای ایجاد یک محیط غذایی ایمن و انتخاب های آموزشی برای فرزندتان در رابطه با نیازهای خاص او رعایت کنید. هرگز توصیه های پزشکی حرفه ای را نادیده نگیرید یا در جستجوی آن به دلیل چیزی که در اینجا خوانده اید یا دیده اید تأخیر نکنید.
6 تا 12 ماهگی: دانه های انار را با پشت قاشق له یا صاف کنید. دانه های کامل انار می تواند خطر خفگی برای نوزادان تا سن 12 ماهگی باشد.
12 تا 18 ماهگی: در این سن می توانید دانه های کامل انار را به تنهایی سرو کنید. هنگام افزودن دانههای کامل به غذاهای دیگر مراقب باشید، زیرا نوزاد یا کودک نوپا ممکن است نیاز به جویدن دانههای انار را وقتی که به غذاهای صاف مانند ماست اضافه میشوند درک نکند و در نتیجه ممکن است بهطور تصادفی دانههای کامل را ببلعد. خط پایانی: تا زمانی که کودک شما به جویدن و فرآوری آنها عادت نکند، سرو کردن دانه های کامل به تنهایی ایمن تر است.
18 تا 24 ماهگی: زمان بازی است! دانههای انار را به تنهایی سرو کنید، آنها را برای لقمه و ترشی بیشتر در غذاهای خوش طعم بگنجانید و به صورت اسموتی مخلوط کنید.

عکس تزئینی: عکس از دست های کودکی که در حال جدا کردن دانه های انار می باشد.
آیا می خواهید دانه های انار را بدون آشفتگی بزرگ از پوست آن جدا کنید؟ میوه ها را در خط استوا برش دهید و نیمه برش را در کف دست خود روی یک کاسه در سینک نگه دارید. یک قاشق محکم را در دست دیگر خود نگه دارید، به آرامی روی پوست آن ضربه بزنید و نیمی از آن را در کف دست خود بچرخانید. دانه ها از پوست بیرون می آیند و داخل کاسه ای در پوست می شوند. یک پیش بند بپوشید – ممکن است هنگام ضربه زدن، آب روی تنه شما بپاشد!
آیا به کودکی که تب دارد انار یا آب انار بدهیم؟
بله مطمئنا، بدون محدودیت غذا و میوه در سرماخوردگی سرفه نیز بیشتر اوقات سرفه سرماخوردگی منشأ ویروسی دارد و ممکن است 3 تا 9 روز فروکش کند. اگر خفیف باشد نیازی به دارو نیست. اگر کودک سرما خورده است، نیاز به استنشاق بخار، قطره های ضد احتقان بینی (قطره بینی نوزاد ناسییون) دارد. قطره بینی در هر سوراخ بینی 3-4 بار در روز به مدت 3 روز قطره می شود. در صورت سرفه، به شربت یا قطره سرفه مطابق با شرایط سرفه نوزاد (تر یا خشک) نیاز دارید.
در دوره سرماخوردگی با سرفه، نوزاد خود را به خوبی هیدراته نگه دارید. رعایت بهداشت، شستشوی صحیح دست، در صورت امکان کودک خود را از سایر افراد آلوده دور نگه دارید، به دادن تمام مواد غذایی مانند قبل ادامه دهید. تغذیه با شیر مادر را تا 1.5 سالگی ادامه دهید، به بهبودی سریع کمک خواهد کرد. در صورت کاهش مصرف خوراکی، کاهش برون ده ادرار، مشکلات تنفسی، سپس باید با نزدیکترین متخصص اطفال مشورت کنید.
خواص انار برای کودکان و نوزادان
1. به هضم غذا کمک می کند: نوزادان سیستم گوارشی توسعه نیافته ای دارند که هنوز در مسیر بلوغ است و از این رو مشکلات گوارشی مانند گاز، یبوست و سوء هاضمه شایع هستند. محتوای فیبر موجود در انار بروز این مسائل را کاهش می دهد و سیستم گوارش را به خوبی کار می کند.
2. مواد مغذی متراکم: انار حاوی مقدار مناسبی از مواد مغذی مورد نیاز کودک در حال رشد است. مواد مغذی مانند ویتامین C و E و مقدار مناسبی از مواد معدنی مانند فولات، پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدانها، همگی نقش مهمی در رشد و نمو پوست کوچک شما دارند.

عکس تزئینی: دختر بچهای زیبا با انار برش خورده در دستانش که عکاسی شده است.
3. ایمنی را افزایش می دهد: انار سرشار از خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. این پتانسیل را دارد که ایمنی کودک را تقویت کرده و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرماخوردگی و سرفه را کاهش دهد. نوزادان، به دلیل سیستم ایمنی هنوز در حال رشد، تمایل دارند به سرعت بیمار شوند. انار این عوامل خطر را کاهش می دهد.
4. کرم های روده را از بین می برد: در نوزادان، کرم های روده بسیار شایع است. انار دارای یک فعالیت ضد کرم است که به از بین بردن کرم های روده کمک می کند و همچنین به محدود کردن رشد آنها در آینده کمک می کند. انگل های مختلفی در بدن انسان یافت می شود که با کمک انار می توان آنها را درمان کرد.
5. از کبد محافظت می کند: جدا از فواید انار که در بالا ذکر شد، چیزهای بیشتری نیز برای آن وجود دارد. همچنین کبد را سالم نگه می دارد. شما نمی توانید از سلامت کبد کودک خود غافل شوید. انار می تواند بروز بیماری هایی مانند یرقان، مسمومیت غذایی و غیره را کاهش دهد. هنگام دادن انار به کودک، نکاتی وجود دارد که ممکن است رعایت کنید تا به هیچ وجه به کودک شما آسیب نرساند.

عکس تزئینی: کودکی در حال خوردن انار
بیایید در زیر به تفصیل آنها را مورد بحث قرار دهیم:
به کودک خود با دانه های انار غذا ندهید زیرا می تواند خطر خفگی را ایجاد کند.
دقت کنید که پوست انار را در آب نریزید زیرا باعث ترش شدن آب انار می شود.
از دادن آب انار قبل از خواب به نوزاد خودداری کنید زیرا می تواند باعث مشکلات دندانی شود.
مراقب هر گونه واکنش یا عوارض جانبی که ممکن است کودک شما پس از خوردن انار داشته باشد، باشید.
عوارض و ضرر انار برای کودکان
هیچ عوارض جانبی شناخته شده ای از انار در میان نوزادان وجود ندارد. به نظر می رسد خفگی هنگام دادن دانه تنها چیزی است که باید از آن مراقبت کنید. با گفتن این نکته که همیشه می توانید مراقب علائم آلرژی مانند سرماخوردگی، خارش یا عطسه باشید. قرمزی، بثورات یا مشکلات هضم در قسمت ایمن باشید. راههای زیادی وجود دارد که میتوانید کودکتان را وادار به مصرف انار کنید. در زیر به برخی از آنها اشاره می شود.
1. آب انار
قسمت سخت دانه های انار را جدا کنید. قسمت گوشتی را حفظ کنید. آن را با آب جوشیده و خنک شده مخلوط کنید. صاف کرده و به کودک خود بدهید. از طرف دیگر، می توانید تمام دانه ها را با قسمت سخت مخلوط کنید، خوب صاف کنید و آب آن درست کنید.
2. تفاله انار
قسمت سخت دانه های انار را جدا کنید. گوشت را با مقدار کمی آب انار مخلوط کرده و به شکل تفاله به کودک خود بدهید. برای نوزادان بزرگتر که بیش از یک سال سن دارند، می توانید از دانه های انار در تهیه سالادهایی مانند سالاد سبزیجات، سالاد میوه و رایتا استفاده کنید. همچنین می توانید انار را در تهیه چت میوه ای برای کودک خود اضافه کنید. دانههای انار را میتوان به عنوان رویه با دانههای ذرت، غلات صبحانه، کشک و موسلی نیز استفاده کرد.
پس از شروع فرآیند از شیر گرفتن، مهم است که به تدریج کودک خود را با انواع غذاها آشنا کنید. انار برای نوزادان یکی از این میوه هاست که منبع خوبی از مواد مغذی است. می توانید با آب میوه شروع کنید و به مرور زمان آنها را به خوردن دانه ها بسپارید و زمانی که کمی بزرگتر شدند و اولین تولد خود را جشن گرفتند.
منبع: .healthkart.com